Stichting Naturisme Isabellagriend

Nieuw jaar nieuwe website en jaarverslag 2020

Nieuwe website Naturisme Isabellagriend.

We wensen u van harte welkom op de site van Naturisme Isabellagriend. We dachten dat het begin van het nieuwe jaar, zo voor de start van het nieuwe seizoen, een mooi moment zou zijn om de oude website onder handen te nemen.

De oude website stond vol informatie maar was wat gedateerd en aan vernieuwing toe. Ook om de website wat toegankelijker te maken op mobiele  apparaten. De website is nu schaalbaar en goed toegankelijk op bijvoorbeeld een mobiele telefoon.

We hebben ervoor gekozen het opzetten van de nieuwe website organisch te laten verlopen. Er is een basis neergezet om het (nieuwe) bestuur de mogelijkheid te geven verder te bouwen en functionaliteiten en informatie toe te voegen. In de loop van het jaar zult u dus veranderingen zien in de menu’s/structuur of de kleuren en presentatie.

Op dit moment is nog niet alle alles overgezet. Veel pagina’s zijn echter inmiddels al gevuld en geactualiseerd. De belangrijkste berichten van eind 2020 hebbe we ook opgenomen. We werken voortdurend hard aan verbeteringen. Bekijkt u nu al eens de pagina’s over natuurgebied Isabellagriend en over de terreinregels van de Isabellagriend.

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van stichting Isabellagriend.

Inhoudelijk en financieel jaarverslag 2020:

Bij deze hier ook het jaarverslag over het jaar 2020.