Stichting Naturisme Isabellagriend

23-2-2021 Geen aanpassing covid-omgangsregels terrein.

Covid 20 Januari zijn nog weer strengere maatregelen in de  al Strenge Lockdown afgekondigd. Deze leiden echter niet tot wijziging van de omgangsregels op het terrein. Tussen zonsondergang en zonsopgang is de toegang altijd al verboden.

Verblijf op het terrein in een groep van maximaal twee personen of 1 huishouden. Enzovoort.

De persconferentie van 20 januari 2021 leerde ons ook nog het volgende: Blijf alles met minimale contacten tot minstens 9 februari volhouden. Via de persconferentie van 2 februari 2021 weten we dat dit voortgezet wordt tot waarschijnlijk 9 maart. En de persconferentie van 23 februari 2021 maakte duidelijk dat een en ander nog langer gaat duren tot 15 maart. Er zijn wel enkele versoepelingen, maar die betreffen niet de omgangsregels op het terrein.