Inschrijven op de Nieuwsbrief Naturisme Isabellagriend via site.

,Vandaag 30 januari 2020 hebben we alle abonnees van onze Nieuwsbrief overgeheveld naar het zogenaamde Mailchimp-systeem; dat zit ingebakken in de site.

Hierdoor kun je je via de website inschrijven op onze nieuwsbrief. Je kunt dat boven of onderin met je mail-adres doen. En dat op elke pagina. We leiden je via formulieren automatisch verder totdat de inschrijving helemaal compleet is. En dat bevestigen we met een welgemeend dank je wel.

Vul je nog een keer je mailadres in, dan krijg je als antwoord dat je al ingeschreven bent. Ook kun je je voorkeuren aanpassen. En dit alles eindigt natuurlijk eveneens met een zelfde welgemeend: dank je wel.

Mogelijk verfijnen we het systeem nog een keer.

Oude nieuwsbrieven vind je onder ‘Informatie Stichting’ via dit adres: https://naturisme-isabellagriend.nl/informatie-stichting/#Nieuwsbrieven